Aroma Soul Oriental ritual massage

Deze massagerituelen zijn zeer bijzonder en uniek en worden daarom beschouwd als absolute top. U maakt tijdens de behandeling een wereldreis door lichaam en geest. Zoals de bloemen zich openen in de ochtenddauw, wil ik uw lichaam laten geuren en uw ziel parfumeren, met verre gedachten, eenvoudig als de aarde, licht als een fluistering…………

Aroma Soul Mediterranen ritual massage

Deze massagerituelen zijn zeer bijzonder en uniek en worden daarom beschouwd als absolute top. U maakt tijdens de behandeling een wereldreis door lichaam en geest. Zoals de golven, wil ik uw lichaam omarmen, laat ik uw wezen innerlijk stromen, vloeien als de zee. Water dat altijd vernieuwd en verfrist.

Aroma Soul Indian ritual massage

Deze massagerituelen zijn zeer bijzonder en uniek en worden daarom beschouwd als absolute top. U maakt tijdens de behandeling een wereldreis door lichaam en geest. Teder wil ik u koesteren, uw zintuigen verwarmen en uw geest verheffen, zodat in uw lichaam de aarde en het gevoel van ademen één worden.

Aroma Soul Arabian ritual massage

Deze massagerituelen zijn zeer bijzonder en uniek en worden daarom beschouwd als absolute top. U maakt tijdens de behandeling een wereldreis door lichaam en geest. Zoals het zand, wil ik uw huid verzachten, u losmaken van de vermoeidheid van uw reis, Ik zal u de kracht teruggeven, uw grenzeloosheid verdwijnt tot in de kleinste korrel, uw oude ziel wordt herontdekt.

donderdag, mei 23, 2024

Laatste Tweets

Contacteer ons!

Zen Xan-Thi

Harelbekestraat 35
8570 Vichte
België

+32 477 807 915


http://www.xan-thi.be

Voeg ons toe!

image